Speaker: Vidar Eltun.
Kampvert: Kai Rune Hemsing.
Publikum: ca 80 stk.

FK Vang var best fra start til slutt og burde ha vunnet med større siffer, Bagn sto godt i mot men rakna på slutten.
Det vart telt opp 17 sjanser og 12 cornera til vertene mot gjestene sine 2 sjanser i kampen.
Det er ei god blanding med ungt og rutinert mannskap i FK Vang, at prestasjonen svinger litt er heilt naturleg.
Stå på viljen er i laget, godt med scoringane som kom i sluttminutta både for laget og vårt kjære publikum.

Kampen starta litt nervøst for FK Vang sin del, mange miss på enkle mottak og passninger.
Heimelaget var uansett klart best og burde ha putta ein 2-3 mål tidleg i oppgjøret.
Bagn ville det anderledes og fekk kampens fyrste mål på noko som ikkje egentlig var ei sjanse.
Vår keeper feilberegner eit oppspel frå Bagn og ballen går rett i mål, dette er også det einaste tilløpet til sjanse Bagn har denne omgangen og målet kjem etter 26 minutt.
FK Vang er notert med 9 sjanser denne omgangen, men missar på avslutningane og skyt ofte rett på Bagn sin gode keeper.
Teodor Kværna har framspelet til Patrick Kvale som lurer av eit par Begningar og kliner til utagbart til venstre for Bagn sin keeper. Dette skjer i det 37. minutt og scoringa er frå ca 25 meter og kan bli årets mål.
I pausa er laget tilfreds med alle sjansene som blir skapt, men uttellinga er under pari.
Andre omgangen startar som den første med FK Vang press, men måla uteblir før det er gått 20 minutt av omgangen.
Jan Magne Almenning blir klart felt inne i feltet til Bagn og dommaren bles straffe, Patrick Kvale er eksekutør og sett ballen med stor kraft denne gongen til høgre for Bagn sin keeper.
Det ruller på med sjanser, men måla uteblir til dei siste minutta av kampen. Ungguten Tobias Lokreim Paulsen kjem rundt på vår høgreside og har passningen til toppscorar Adrian Kvale som puttar sitt fjerde mål denne sesongen. Dette skjer i det 90. minutt, 2 minutt på overtid avslutter Markus Kjensrud, Bagn sin keeper klarerer ballen til Kristian Oppdal som scorer sitt fyrste mål for A-laget.
Meget fortjent seier mot eit Bagn lag som var litt svekka i kveld.
Bagn får også ein spelar utvist i sluttminutta etter ei stygg takling av Jan Magne Almenning.
Me håper at foten blir leget fort og at Jan Magne er klar til neste dyst som er mot Slidre/Røn på Røn stadion om ei veke.

Laget: Erik, Tobias LP, Markus, Kasper, Olav, Jan Magne, Patrick, Teodor, Adrian, Sebastian, Audun, Emran, Kristian og Sander.

Dagens FK Vang spelar vart to målsscorer Patrick Kvale, Patrick er eminent med ballen, blikket, passninger og er banens klart beste i kveld.
På andre plass kjem broderen Adrian Kvale, ungguten er vår toppscorer som puttar sin fjerde i kveld. Tredjeplassen blir delt mellom 3 stk. Markus Kjensrud, Teodor Kværna og Jan Magne Almenning. Banens yngste Tobias Lokreim Paulsen må også nevnast med sin 4. plass i kåringa.

Husk trening igjen på måndag kl. 20.00 på Tveit.
Neste kamp borte mot Slidre/Røn fredag 14. juni.

FK Vang - Valdres FK2: 1-3 (1-2)

PUBLISERT 23.06.2024

Tveit stadion kunstgras søndag 23.juni kl. 13.00. Dommar: Frank Evertsen, Ø.Slidre IL. Speaker: Vidar Eltun. Kampvert: Kjell Otto Framstad. Publikum: ca 40 stk. Valders FK stilte med halve laget som hadde spelt 4. div. i går og som då tapte 1-8 for Lillehammer på Blåbærmyra. FK Vang var klart best etter pause og hadde mange gode muligheter, men det vart kun den flotte scoringa til Adrian Kvale før pause som vart bokført desverre. Med 8-4 i sjansestatistikk og 6-3 i cornere føles det surt med tap på Tveit stadion i dag. Takk til publikum kiosken og loddsalg-gjengen.

Les meir »

Slidre/Røn - FK Vang: 0-0 (0-0)

PUBLISERT 14.06.2024

Røn stadion fredag 14. juni kl. 19.00. Dommer: Odd-Geir Henriksrud, Dokka SK. Publikum: ca 50 stk. Kampen i kveld startet med FK Vang dominans, gjestene var gode og skapte 3 bra sjanser før det var gått 20. minutt. Etter dette jevnet det seg litt ut og begge lag hadde noen farligheter og cornere. Vi burde ha ledet til pause, men avsluttningene gikk over eller til side for Slidre/Røn sitt mål. Greit nok med poengdeling, men etter sjanser og spill burde gjestene ha dratt det lengste strået. Uansett moro med lokaloppgjør, men banen må ta noe av skylda for mange feil fra begge lag!

Les meir »

FK Vang - Ø.Slidre: 2-2 (0-0)

PUBLISERT 31.05.2024

Tveit stadion kunstgras fredag 31.05 kl. 19.00. Dommer: Svenn Olav Fossholt, Hedalen IL. Assistentdommer1: Morten Huset, Fagernes IL. Assistentdommer2: Niklas Lund Ulfstedt, Øystre Slidre IL. Speaker: Vidar Eltun, LSK. Kampvert: Kjell Otto Framstad. Publikum: 100 stk. Kiosk, loddsalg, duskedamer og god stemning på Tveit i kveld. Takk til eit stort publikum som tok turen, håper innsats og tæl frå gutane gjer at oppmøtet er like stort neste fredag heime mot Bagn. Ungguten Adrian Kvale fekk fortjent bestemannsprisen med sine 2 scoringer.

Les meir »

Valdres FK2 - FK Vang: 0-0 (0-0)

PUBLISERT 20.05.2024

Gjensidigebanen kunstgress 20.mai kl. 15.00. Dommer: Nils Jørgen Forreløkken. Speaker: Nei. Publikum: 30 stk. Gloheitt på Blåbærmyra i dagens kamp, med drikkepause i begge omganger. Gjestene var nærmest før pause og vertene var best etter hvilen i dagens kamp. Håvard Frøyen som tok på seg keeperhanskene ble atter dagens mann i FK Vang, denne kampen som keeper forrige som sentral midtbane, slå den!. Stor takk til heiagjengen fra Kvaleslekta og Kasselfamilen, dere var vår 12. mann i dag!