PUBLISERT 14. juni 2024

Røn stadion fredag 14. juni kl. 19.00.
Dommer: Odd-Geir Henriksrud, Dokka SK.
Publikum: ca 50 stk.

Kampen i kveld startet med FK Vang dominans, gjestene var gode og skapte 3 bra sjanser før det var gått 20. minutt.  Etter dette jevnet det seg litt ut og begge lag hadde noen farligheter og cornere
Vi burde ha ledet til pause, men avsluttningene gikk over eller tilside for Slidre/Røn sitt mål.
Greit nok med poengdeling, men etter sjanser og spill burde gjestene ha dratt det lengste strået. Uansett moro med lokaloppgjør, men banen må ta noe av skylda for mange feil fra begge lag!

Andre omgangen vart blåst igang og det var ikke like stor dominans fra gjestene i starten på denne omgangen. FK Vang hadde ei veldig god periode også i denne omgangen og burde ha fått avsluttningene på mål og ikke bare over stanga.
Begge lag skaper omtrent likt denne omgangen, og kampen ebber ut med poengdeling.
Dette er FK Vang sin 4. uavgjortkamp denne vårsesongen, på tabellen ligger vi som nummer 2 etter å ha halvert sesongen 2024. Dette er rimelig bra med tanke på så mange nye og unge gutter, i kveld var vi to 16. åringer, tre syttenåringer i troppen.
Dette lover bra for FK Vang, men prestasjonen kan variere i større grad utover i kampene.

Alt i alt er jeg tilfreds med vårsesongen, ingen tap på 6 kamper.

Laget: Håvard, Tobias LP, Markus, Kristian, Olav, Jan Magne, Teodor, Kim, Audun, Patrick, Adrian, Emran, Sander, Sebastian og Vebjørn.

Kveldens mann i FK Vang vart kaptein Markus Kjensrud med 8 stjerner, Olav Almenning kjem på sølvplass og Brødrene Patrick og Adrian Kvale deler bronseplassen på pallen. Håvard Frøyen som atter måtte passe buret fekk fortjent sine 5 stjerne og dermed den sure 4. plassen i kåringa.
Husk trening igjen på Tveit mandag kl. 20.00.

Valdres FK2 - FK Vang: 1-2 (1-1)

PUBLISERT 05.10.2024

Gjensidigebanen lørdag 5. oktober kl. 11.00. Dommer: Svenn Olav Fossholt, Hedalen IL. Publikum: ca 30 stk. Begge lag klarte å stille lag selv om det var tidlig på dagen. FK Vang hadde kun 11 tilgjengelige etter 2 forfall pga sykdom. Når det er sagt stilte begge lag opp med gode 11ere, som sto godt mot hverandre. Valdres FK2 viste seg best fram før pause og FK Vang var det beste laget etter pause i en god og fartsfylt kamp. Det hadde vært fint å ha noen med på benken på slutten, men gutta holdt ut på en utmerket måte med vondt både her og der. Tommeler opp for Vangspublikummet som stiller opp så tidlig på en lørdag!!

Les meir »

FK Vang - Ø.Slidre: 1-2 (1-0)

PUBLISERT 28.09.2024

Tveit stadion kunstgras lørdag 28.09.24 kl, 13.00. Dommer: Odd-Geir Henriksrrud, Dokka SK. Speaker: Nei. Publikum: ca 40 stk. Morten Sjønnhaug, 52 åringen i målet til Ø.Slidre hadde tre fantastiske redninger og heldt laget inne i kampen mot eit godt kjempende FK Vang i dagens oppgjer på Tveit stadion. Det var på ingen måte fortjent at alle poenga vart med over Eggeåsen i dag, men tur og utur høyrer med også i 6. div. avd. 3. FK Vang håper også dette året at Ø.Slidre deltek i sluttspelet om KM tittelen, det er rett og slett litt useriøst om dei velger som før, det motsatte.

Les meir »

FK Vang - Slidre/Røn: 0-2 (0-1)

PUBLISERT 08.09.2024

Tveit stadion kunstgras 8. sept kl. 12.30, Dommer: Svenn Olav Fossholt, Hedalen IL. Speaker: Vidar Eltun. Publikum: 20 stk. FK Vang manglet dessverre målgarantistene i dagens kamp, sjansene skapte vi mange av, men maktet ikke å score. Åsmund Bakkene sitt skudd etter 5 minutter var innenfor målstreken ble det hevdet fra spillere som var oppe i situasjonen, keeperen til Slidre/Røn mistet ballen under seg og fikk fislet den ut igjen. Dommeren var ikke godt nok plassert til å dømme denne inne, scoring der hadde endret kampen vil jeg tro. Heile 7 endringer i troppen i forhold til forrige helg kan være utfordrende. Heldigvis stiller senioerene opp og presterer bra med lite treningstid i føttene. Kai Arne Kvale får seg dessverre en smell i foten etter ei takling som kunne ha resultert i begge farger i forhold til det vi opplevde i Bagn forrige helg.

Les meir »

Bagn - FK Vang: 2-3 (0-2)

PUBLISERT 29.08.2024

Fossevang stadion torsdag 29.august kl. 20.00. Dommer: Ivar Michael Bergum Jahr, Raufoss IL Fotball. Speaker: Morten Bellika. Publikum: ca 60 stk. Utvisninga av kaptein Markus Kjensrud etter 56 minutt snudde kampbildet, men FK Vang klarte å holde i mot i sluttminutta og fekk full pott. Sterk innsats av heile laget, og gode prestasjoner av Hedølen og sisteskanse Lars Andreas Huset i gjesteburet. FK Vang var klart best før utvisninga og hadde 0-3 etter fremragende prestasjoner av Erik Martinsen og Adrian Kvale som åleine sto for målpoenga. Begge laglederbenkene syntes att utvisninga på Markus var i strengaste laget, men tippeligaassistent Jahr vurderte situasjonen anderledes dessverre.