Adrian Kvale4 mål i 2024
Patrick Kvale2 mål i 2024
Håvard Frøyen1 mål i 2024
Ingen mål registrert
 

FK Vang - Ø.Slidre: 2-2 (0-0)

PUBLISERT 31. mai 2024

Tveit stadion kunstgras fredag 31.05 kl. 19.00.
Dommer: Svenn Olav Fossholt, Hedalen IL.
Assistentdommer1: Morten Huset, Fagernes IL.
Assistentdommer2: Niklas Lund Ulfstedt, Øystre Slidre IL.
Speaker: Vidar Eltun, LSK.
Kampvert: Kjell Otto Framstad.
Publikum: 100 stk.

Kiosk, loddsalg, duskedamer og god stemning på Tveit i kveld. Takk til eit stort publikum som tok turen, håper innsats og tæl frå gutane gjer at oppmøtet er like stort neste fredag heime mot Bagn. Ungguten Adrian Kvale fekk fortjent bestemannsprisen med sine 2 scoringer. 

Erik Martinsen mønstra laget i kveld på keeperplass, Erik har fleire kampar for oss før og steppa rett inn i mål utan treningstid som sisteskanse. Erik klarte seg utmerket og det er bra at han no skal bli Vangsgjelding for fult att.
Ellers er det mange unggutar på laget vårt og eg synest dei klarar seg veldig godt mot veletablerte seniorar på Øystre Slidre. Fleire spelara frå Valdres FK valgte overgang til Ø.Slidre før sesongen, med dette som bakteppe er prestasjon frå våre framifrå i kveld.
Kampen starta med stillingskrig, men gjestene var rimelig bra i starten av kampen og er notert med 1 sjanse meir enn heimelaget før pause. Cornerstatistikken er også remi før pause.
FK Vang er best dei siste 15. minutta av første omgangen. 

Pausa er god å få for begge lag i sommervarmen denne siste maikvelden, det var vel bortimot 20 + på graderstiokken og ingen vind.
Andre omgangen starta omtrent som den fyrste, Ø. Slidre pressa på men skapte ikkje så mykje i starten.
Fyrste scoringa til gjestene kom i det 51. minutt, og den kjem etter ein feil i vårt forsvar. 
Like etter altså i det 58. minutt kjem scoring nummer to frå gjestene, atter etter feil i vårt forsvar.
Det var meget surt å få denne scoringa i fleisen og det kunne føles som løpet var kjørt. Men Adrian Kvale ville det anderledes, kun tre minutter etter 0-2 reduserer den godeste Adrian når han får passningen frå søskenbarnet Sebastian Kvale.
Dette fører til energi i laget og FK Vang kjører på, utligninga kjem i det 71. minutt og det er atter dagens mann Adrian Kvale som får krangla inn ballen. 
FK Vang har vel også den største sjansa på slutten, men avsluttninga går dessverre tilside for målet til Knut Ole Ranheim i gjesteburet.

Laget: Erik, Sander, Markus, Kasper, Olav, Sebastian, Patrick, Teodor, Jan Magne, Adrian, Audun, Emran, Tobias LP, Kristian og Vebjørn.

Dagen FK Vang spelar vart Adrian Kvale med god margin, kaptein Markus Kjensrud og Patrick Kvale deler 2. plassen og keeper Erik Martinsen kjem på bronseplass.
God innsats av heile hurven i kveld, trenaren og publikum bør væra stolte av laget som står på etter 2 i sekken og kjem tilbake i kampen.
Takk også til dommartioen i kveldens kamp, dei klarer seg godt.

Trening igjen mandag kl. 20.00
Kamp mot Bagn fredag 7. juni kl 19.00 på Tveit.

Slidre/Røn - FK Vang: 0-0 (0-0)

PUBLISERT 14.06.2024

Røn stadion fredag 14. juni kl. 19.00. Dommer: Odd-Geir Henriksrud, Dokka SK. Publikum: ca 50 stk. Kampen i kveld startet med FK Vang dominans, gjestene var gode og skapte 3 bra sjanser før det var gått 20. minutt. Etter dette jevnet det seg litt ut og begge lag hadde noen farligheter og cornere. Vi burde ha ledet til pause, men avsluttningene gikk over eller til side for Slidre/Røn sitt mål. Greit nok med poengdeling, men etter sjanser og spill burde gjestene ha dratt det lengste strået. Uansett moro med lokaloppgjør, men banen må ta noe av skylda for mange feil fra begge lag!

Les meir »

FK Vang - Bagn: 4-1 (1-1)

PUBLISERT 07.06.2024

Tveit stadion kunstgras 7.juni kl. 20.00. Dommar Nils Jørgen Forreløkken, Øystre Slidre IL. Speaker: Vidar Eltun. Kampvert: Kai Rune Hemsing. Publikum: ca 80 stk. FK Vang var best fra start til slutt og burde ha vunnet med større siffer, Bagn sto godt i mot men rakna på slutten. Det vart telt opp 17 sjanser og 12 cornera til vertene mot gjestene sine 2 sjanser i kampen. Det er ei god blanding med ungt og rutinert mannskap i FK Vang, at prestasjonen svinger litt er heilt naturleg. Stå på viljen er i laget, godt med scoringane som kom i sluttminutta både for laget og vårt kjære publikum.

Les meir »

Valdres FK2 - FK Vang: 0-0 (0-0)

PUBLISERT 20.05.2024

Gjensidigebanen kunstgress 20.mai kl. 15.00. Dommer: Nils Jørgen Forreløkken. Speaker: Nei. Publikum: 30 stk. Gloheitt på Blåbærmyra i dagens kamp, med drikkepause i begge omganger. Gjestene var nærmest før pause og vertene var best etter hvilen i dagens kamp. Håvard Frøyen som tok på seg keeperhanskene ble atter dagens mann i FK Vang, denne kampen som keeper forrige som sentral midtbane, slå den!. Stor takk til heiagjengen fra Kvaleslekta og Kasselfamilen, dere var vår 12. mann i dag!

Les meir »

FK Vang - Slidre/Røn: 1-1 (0-0)

PUBLISERT 08.05.2024

Tveit stadion kunstgras onsdag 8.mai kl.20.00. Dommar: Frank Evertsen. Speaker: Vidar Eltun. Kampvert: Kai Rune Hemsing. Publikum: Ca 80 stk. Det var spenning og inntenst heilt til siste slutt når naboklubben kom på besøk i kveld. Begge laga har mykje nytt og ungt i troppane sine og det er heilt på sin plass og bra for framtida. Adrian Kvale vart kåra til FK Vang sin beste spelar med god margin i kveld, han var hårstrået ifrå å bli matchvinnar like før slutt.

Les meir »