Sander Eltun gjer comeback for klubben.
Meget bra at Eltun junior er med igjen, 24 åringen er utdanna regneskapsførar og har fått jobb i Vang. Sander har bosted på Mjøsvang med sin samboer Grethe.
Både far og mor og bror har lagt ned mange dugnadstimer i FK Vang! Far er også fast speaker på A-lagskampane og har vore ordførar i Vang i ei årrekke.
Sander har Lillestrøm og Liverpool som favoritter, lurer på kva faren og broren kan ha truga med?

Thomas Lehne Olsen og Virgil Van Dijk er Sander sine favorittspelara, og favorittplass på banen er forsvar og aller helst back.
Sander sitt råd til unge spelara er å ha det moro med fotballen.
Me ynskjer Mr. Eltun velkommen tilbake.

FK Vang - Valdres FK2: 1-3 (1-2)

PUBLISERT 23.06.2024

Tveit stadion kunstgras søndag 23.juni kl. 13.00. Dommar: Frank Evertsen, Ø.Slidre IL. Speaker: Vidar Eltun. Kampvert: Kjell Otto Framstad. Publikum: ca 40 stk. Valders FK stilte med halve laget som hadde spelt 4. div. i går og som då tapte 1-8 for Lillehammer på Blåbærmyra. FK Vang var klart best etter pause og hadde mange gode muligheter, men det vart kun den flotte scoringa til Adrian Kvale før pause som vart bokført desverre. Med 8-4 i sjansestatistikk og 6-3 i cornere føles det surt med tap på Tveit stadion i dag. Takk til publikum kiosken og loddsalg-gjengen.

Les meir »

Slidre/Røn - FK Vang: 0-0 (0-0)

PUBLISERT 14.06.2024

Røn stadion fredag 14. juni kl. 19.00. Dommer: Odd-Geir Henriksrud, Dokka SK. Publikum: ca 50 stk. Kampen i kveld startet med FK Vang dominans, gjestene var gode og skapte 3 bra sjanser før det var gått 20. minutt. Etter dette jevnet det seg litt ut og begge lag hadde noen farligheter og cornere. Vi burde ha ledet til pause, men avsluttningene gikk over eller til side for Slidre/Røn sitt mål. Greit nok med poengdeling, men etter sjanser og spill burde gjestene ha dratt det lengste strået. Uansett moro med lokaloppgjør, men banen må ta noe av skylda for mange feil fra begge lag!

Les meir »

FK Vang - Bagn: 4-1 (1-1)

PUBLISERT 07.06.2024

Tveit stadion kunstgras 7.juni kl. 20.00. Dommar Nils Jørgen Forreløkken, Øystre Slidre IL. Speaker: Vidar Eltun. Kampvert: Kai Rune Hemsing. Publikum: ca 80 stk. FK Vang var best fra start til slutt og burde ha vunnet med større siffer, Bagn sto godt i mot men rakna på slutten. Det vart telt opp 17 sjanser og 12 cornera til vertene mot gjestene sine 2 sjanser i kampen. Det er ei god blanding med ungt og rutinert mannskap i FK Vang, at prestasjonen svinger litt er heilt naturleg. Stå på viljen er i laget, godt med scoringane som kom i sluttminutta både for laget og vårt kjære publikum.

Les meir »

FK Vang - Ø.Slidre: 2-2 (0-0)

PUBLISERT 31.05.2024

Tveit stadion kunstgras fredag 31.05 kl. 19.00. Dommer: Svenn Olav Fossholt, Hedalen IL. Assistentdommer1: Morten Huset, Fagernes IL. Assistentdommer2: Niklas Lund Ulfstedt, Øystre Slidre IL. Speaker: Vidar Eltun, LSK. Kampvert: Kjell Otto Framstad. Publikum: 100 stk. Kiosk, loddsalg, duskedamer og god stemning på Tveit i kveld. Takk til eit stort publikum som tok turen, håper innsats og tæl frå gutane gjer at oppmøtet er like stort neste fredag heime mot Bagn. Ungguten Adrian Kvale fekk fortjent bestemannsprisen med sine 2 scoringer.