Håvard Frøyen1 mål i 2024
Adrian Kvale1 mål i 2024
Audun Garvik1 mål i 2024
Ingen mål registrert
 

Espen Fossum

PUBLISERT 16. april 2024

FK Vang ønsker Espen velkommen til klubben.
Mr. Fossum er 26 år og jobber som HR-leder.
Han er samboer med Ada Sofie og Tyin Filefjell/Asker er bosted.
Espen har prøvd seg i 2. div, og har spilt for Frisk Asker, Holmen, Bæum, Heggedal og Godset.
Favorittposisjon er offensiv midtbane.
Hans råd til unge spillere er "Det skal alltid være gøy å spille fotball"

Espen har Bodø Glimt som favoritter i Norge med Patrik Berg som ener.
Liverpool er uttabygds favoritt med Trent A. Arnold som favorittspiller. Mange med han ønsker vel gull for rødtrøyene fra Merseyside klubben denne våren.
Espen Fossum vil tilføre laget mye med sin kompetanse, lykke til i FK Vangdrakta.

FK Vang - Slidre/Røn: 1-1 (0-0)

PUBLISERT 08.05.2024

Tveit stadion kunstgras onsdag 8.mai kl.20.00. Dommar: Frank Evertsen. Speaker: Vidar Eltun. Kampvert: Kai Rune Hemsing. Publikum: Ca 80 stk. Det var spenning og inntenst heilt til siste slutt når naboklubben kom på besøk i kveld. Begge laga har mykje nytt og ungt i troppane sine og det er heilt på sin plass og bra for framtida. Adrian Kvale vart kåra til FK Vang sin beste spelar med god margin i kveld, han var hårstrået ifrå å bli matchvinnar like før slutt.

Les meir »

Bagn - FK Vang: 0-2 (0-1)

PUBLISERT 01.05.2024

Seriestart på Fossevang stadion i Bagn 1. mai kl. 15.00. Dommer: Morten Huset. Speaker: Ja. Publikum: ca 50 stk. FK Vang var best fra start til slutt i vårvarmen som virkelig slo til i dag. Gjestene hadde 10 store sjanser og også mest cornere i dagens kamp. Spillet satt rimelig bra til å være seriestart og lover godt for resten av sesongen. Håvard Frøyen ble dagens mann i FK Vang, både han og laget jobbet som helter i 95 minutter.

Les meir »

Sander Eltun

PUBLISERT 19.04.2024

Sander Eltun gjer comeback for klubben. Meget bra at Eltun junior er med igjen, 24 åringen er utdanna regneskapsførar og har fått jobb i Vang. Sander har bosted på Mjøsvang med sin samboer Grethe. Både far og mor og bror har lagt ned mange dugnadstimer i FK Vang! Far er også fast speaker på A-lagskampane og har vore ordførar i Vang i ei årrekke. Sander har Lillestrøm og Liverpool som favoritter, lurer på kva faren og broren kan ha truga med?

Les meir »

Ole Eirik Syversen

PUBLISERT 08.04.2024

Ole Eirik er med FK Vang igjen! Rørlegger Syversen hadde mange sesongar i FK Vang og var med oss fram til og med sesongen 2015. Han melde då overgang til Valdres FK og har vel nesten ikkje spelt fotball etter den tid. Gledelig å sjå han på trening igjen for oss i vinter, og mykje er på plass allerede for spissen med stor målteft.

Les meir »