Håvard Frøyen1 mål i 2024
Adrian Kvale1 mål i 2024
Audun Garvik1 mål i 2024
Ingen mål registrert
 

Bagn - FK Vang: 0-2 (0-1)

PUBLISERT 1. mai 2024

Seriestart på Fossevang stadion i Bagn 1. mai kl. 15.00
Dommer Morten Huset, Aurdal/Leira IL.
Speaker: Ja.
Publikum: ca 50 stk.

FK Vang var best fra start til slutt i vårvarmen som virkelig slo til i dag.
Gjestene hadde 10 store sjanser og også mest cornere i dagens kamp.
Spillet satt rimelig bra til å være seriestart og lover godt for resten av sesongen.
Håvard Frøyen ble dagens mann i FK Vang, både han og resten av laget jobbet som helter i 95 minutter.

FK Vang lå litt høyt i starten, og dette gav uttelling etter kun 8 minutter av kampen. Håvard Frøyen vinner ballen høyt og fosser fram, han avslutter fra ca 17 meter og ballen fyker inn i nettmaskene med stor kraft. Bagn sin keeper er utspilt og kan ikke klandres.
Gjesten kjører på utover i omgangen , triller ball og har fornuftige valg. Sjansene kommer og er store, men Bagn sin keeper viser storhet og holder Bagn inne i kampen til pausa.

I pausa er vi enige om å prøve samme resepten som før hvilen, og dette fungerer ganske bra.
Sjansene skaper vi også denne omgangen, men mange av disse blir desverre avsluttet over mål.
I det 25. min av omgangen bygger vi opp på vår venstre side, Adrian Kvale kommer rundt og slår nydelig inn til Audun Nilsson Garvik som putter innlegget sikkert i nota. Bra av unggutta som begge er nye i klubben og viser til gangs hva de kan utrette med ballen.
Bagn har heller ikke denne omgangen noen større farligheter, FK Vang vinner veldig fortjent og holder nullen med god margin.

Laget: Haakon, Sander, Markus, Sebastian, Olav, Jan Magne, Kim, Håvard, Adrian, Espen, Audun, Tobias L.P, og Kabid.

Dagens mann i FK Vang vart som omtalt Håvard Frøyen poenget foran nr. 2 i kåringa som vart delt mellom Markus Kjensrud og Espen Fossum. Adrian Kvale kjem også på pallplass poenget bak desse to.
Alt i alt ein god prestasjon av alle med tanke på at over halve laget er nye i forhold til sesongen 2023.

Neste kamp er heime på Tveit stadion onsdag 8. mai kl. 20.00 mot naboklubben Slidre/Røn
Me håper at publikum fyller tribunen og blir vår 12. spelar.
   

 

 

FK Vang - Slidre/Røn: 1-1 (0-0)

PUBLISERT 08.05.2024

Tveit stadion kunstgras onsdag 8.mai kl.20.00. Dommar: Frank Evertsen. Speaker: Vidar Eltun. Kampvert: Kai Rune Hemsing. Publikum: Ca 80 stk. Det var spenning og inntenst heilt til siste slutt når naboklubben kom på besøk i kveld. Begge laga har mykje nytt og ungt i troppane sine og det er heilt på sin plass og bra for framtida. Adrian Kvale vart kåra til FK Vang sin beste spelar med god margin i kveld, han var hårstrået ifrå å bli matchvinnar like før slutt.

Les meir »

Sander Eltun

PUBLISERT 19.04.2024

Sander Eltun gjer comeback for klubben. Meget bra at Eltun junior er med igjen, 24 åringen er utdanna regneskapsførar og har fått jobb i Vang. Sander har bosted på Mjøsvang med sin samboer Grethe. Både far og mor og bror har lagt ned mange dugnadstimer i FK Vang! Far er også fast speaker på A-lagskampane og har vore ordførar i Vang i ei årrekke. Sander har Lillestrøm og Liverpool som favoritter, lurer på kva faren og broren kan ha truga med?

Les meir »

Espen Fossum

PUBLISERT 16.04.2024

FK Vang ønsker Espen velkommen til klubben. Mr. Fossum er 26 år og jobber som HR-leder. Han er samboer med Ada Sofie og Tyin Filefjell/Asker er bosted. Espen har prøvd seg i 2. div, og har spilt for Frisk Asker, Holmen, Bæum, Heggedal og Godset. Favorittposisjon er offensiv midtbane. Hans råd til unge spillere er "Det skal alltid være gøy å spille fotball"

Les meir »

Ole Eirik Syversen

PUBLISERT 08.04.2024

Ole Eirik er med FK Vang igjen! Rørlegger Syversen hadde mange sesongar i FK Vang og var med oss fram til og med sesongen 2015. Han melde då overgang til Valdres FK og har vel nesten ikkje spelt fotball etter den tid. Gledelig å sjå han på trening igjen for oss i vinter, og mykje er på plass allerede for spissen med stor målteft.

Les meir »