Valdres Storhall, søndag 8.mars kl. 12.00.
Dommar: Morten Huset.
Publikum: 40 stk.
Speaker: Ja.
Solid opptreden av FK Vang i dag, vi er det beste laget og vinner meget fortjent. FK Vang var bortelag denne siste kampen i vinterserien 2020, vi stilte med reservedraktene som dere ser på bildet. Draktene er i overkant varme, men laget presterer godt og skal være veldig godt tilfreds med å slå laget i divisjonen over oss.
Kasper, Benjamin, Anders og Trym er målscorere.
Kasper og Trym sine mål er rett og slett
kandidater til årets mål.

Kampen starter bra med eit godt FK Vang som er skrudd på fra første stund.
Vi kjemper Nordre Land ut av stilen og er det absolutt førende laget i starten. Kasper Kjeldsen scorer på ei nydelig hedding fra corneren som Anders Kolstadbakken slår perfekt i det 8. minutt. Kasper ruver halvmeteren over alle i feltet og hedder ballen utagbart i nettmaskene.
FK Vang brenner noen store sjanser etter scoringa, moro å sjå spillegleden i gjengen.
Nordre Land scorer på si første sjanse, sjansa kjem pga at vi ikke får avklara i forsvar og vi er like langt når kampuret viser 22. minutt.
I det 35. minutt snappar Benjamin V. Skattebo ein passning og gjer ingen feil når han kjem åleine mot keeper. FK Vang er i føringa igjen.
Anders Kolstadbakken fastset pauseresultatet til 1-3 etter at han får ballen via ein Landing og scorar sikkert 4 minutt før pause.

I pausa er laget tilfreds og fokuset er kun små justeringer før 2. omgangen.
Kampen jamnar seg litt i starten på 2. omgang, men alt i alt er FK Vang det klart beste laget også denne omgangen.
Nordre Land scorar sitt andre 5 minutt ut i omgangen, denne scoringa kjem også pga dårlig avklaring i vårt forsvar.
FK Vang skaper fortsatt mange muligheter og har vel 6 cornerar denne omgangen.
Fem minutt før kampslutt kjem scoring nummer 4 for FK Vang og for ei scoring. Trym Nordtorp knaller til frå ca 25 meter og ballen fyk rett inn i nettmaskene bak ein forfjamsa Land keeper. Assisten på denne scoringa har Sivert Bakkene. Minuttet på overtid fastset Benjamin V. Skattebo sluttreultatet til 2-5, assisten har Trym Nordtorp.
FK Vang er i bra rute før seriestart og bør væra godt fornøyde med å være heilt i toppen av vinterserien der laget har møtt 2 lag i divisjonen over.

Laget: Knut Ole, Håvard, Ola, Marcus, Olav, Rokas, Kasper, Trym, Tobias, Anders, Benjamin, Steffen, Sivert og Øyvind

Husk!
Trening tirsdag kl. 18.45 i storhallen.

FK Vang - Slidre/Røn: 3-0 (2-0)

PUBLISERT 22.02.2020

Andre kamp vinterserien 2020 i Valdres Storhall. Laurdag 22.02.20 kl. 12.00. Dommar: Jan Erik Haugom. Publikum: 60 stk. FK Vang er klart best før pause og leder fortjent med 2-0 etter 1. omgangen. Laget fungerer meget godt og spiller bra til tider. Etter pause jamner kampen seg meir, men det er FK Vang som setter inn omgangens eneste mål og vinner fortjent 3-0. Kasper, Anders og Benjamin scorer målene i kampen.

Les meir »

Sesongen 2020

PUBLISERT 03.02.2020

FK Vang A-lag er igang med treninger på nyåret 2020. Vi trener i Valdres Storhall tirsdager kl. 18.45 - 20.15. Om det er nye eller tidligere spillere som ønsker å spille fotball med FK Vang, ta kontakt med Ola Rogn Tveit Tlf.: 99544427 eller e-post: olarogn.tveit@delaval.com

Les meir »

Beitostølen Cup

Beitostølen helsesportsenter 17-19 januar 2020. FK Vang er videre etter innledende kamper fredag 17 januar. Gode prestasjoner og FK Vang blir gruppevinner i en gruppe med sterke lag, Valdres FK 1, Dokka SK, Slidre/Røn og Øystre Slidre/Rogne var motstandere. Nr. 1: FK Vang, 9 poeng 6 pluss mål. Nr. 2, Valdres FK 1, 9 poeng 5 plussmål, Nr 3: Dokka SK, 9 poeng og 4 plussmål. Nr. 4: Slidre/Røn 1, 3 poeng og Øystre Slidre/Rogne endte sist i gruppen.

Les meir »

FK Vang - Follebu: 0-2 (0-1)

Vinterserien 2020. Valdres Storhall søndag 2.februar kl.12.00. Dommar: Morten Huset. Publikum: ca.30 stk. Alt i alt en god start for FK Vang på stor bane denne sesongen. Follebu som var motstander denne kampen er divisjonen over og bør vinne. FK Vang sine keepere sto hver sin omgang og klarte seg begge meget bra. Sisteskansen til Follebu var fantastisk i flere situasjoner og var nok banens klart beste spiller i dag. Follebu var best før pause og FK Vang var best etter, FK Vang spillerene kan være godt tilfreds med prestasjonen. Det var bra tempo i kampen fra start til slutt, Øyvind, Steffen og Trym som alle er nye i år hadde alle gode innhopp.