Tobias Kassel9 mål i 2023
Åsmund Bakkene5 mål i 2023
Eivind Bakkene4 mål i 2023
Ingen mål registrert
 

Vinterserien 2023

PUBLISERT 11. mars 2023

Vinterserien 2023, 1. runde

Slidre/Røn - FK Vang: 1-3 (1-1)
Dommer: Morten Huset.

FK Vang mønstret 13 mann til dagens oppgjør og vant kampen meget fortjent.
FK Vang var det beste laget begge omganger og imponerte i perioder av kampen.

To stk. spillere fra Hedalen var gjestespillere for oss denne kampen, og begge klarte seg veldig godt. Både Kristian Brenden og Markus Kjensrud har deltatt på mange av våre treninger på Leira i vinter og har derav fått tilbudet om å delta for oss.

Laget: Haakon, Olav, Kasper, Kristian, Emran, Markus, Kim, Tobias, Jan Magne, Even, Kai Arne, Kabid og Gard.

Kampen: Begge lag prøver å spille seg ut fra eget forsvar og det er det i starten av kampen.
Men 0-1 står det på blokka etter 8 minutt og det er Jan Magne Almenning som står for scoringa, assisten får Kai Arne Kvale. 
FK Vang er det beste laget sjølv om Slidre/Røn er meir på den fyrste omgangen.
27 minutt står det på kampuret når dagens dommer Morten Huset bles straffe til Slidre/Røn, denne straffa er meget tvilsom, men mål blir det og vi er like langt. 
Det kan virke som FK Vang også får ei billig straffe 5. minutt etter forrige straffe, har på følelsen at dommaren rettferdiggjør oss i den situasjonen. Kim Bøland blir felt og Tobias Kassel set straffa utagbart.
I pausa er laget rimeleg godt tilfreds, og pausa gjer godt.
Andre omgangen er bra av oss, sjansene er mange og rimelig store men måla uteblir. 
Moro og sjå at laget og formasjonen sit så bra på denne tida og at gjestespelarane glir så godt inn i gruppa.
Det er notert 7 store sjanser til FK Vang denne omgangen mot Slidre/Røn sine 2.
1-3 kjem 2 minutt før kampen er over, Jan Magne har assisten og Kim Bøland scorer kampens finaste mål frå 18 meter.

Neste helg er det Bagn som står på motsatt side, og dei starta sterkt med 6-3 seier over Øystre Slidre/Rogne i kampen etter oss i dag. 

Fint om både spelara og vårt kjære publikum tek turen att om 1 veke!                
   

 

 

FK Vang - Bagn/Valdres FK2: 2-2 (1-0)

PUBLISERT 02.06.2023

Tveit stadion kunstgras 2. juni kl. 19.00. Dommar: Svenn Olav Fossholt, Hedalen IL. Speaker: Ordfører Vidar Eltun. Kampvert: Kai Rune Hemsing. Publikum: ca 50 stk. FK Vang var det klart beste laget før toppscoreren til Valdres FK reduserte i det 68. minutt. Heimelaget skulle ha punktert denne kampen etter spill og sjanser, men det ville seg ikkje i kveld. Bagn og Valdres FK har søkt om sammarbeidslag og fekk dette godkjent i går. Gjestene bar preg av dette i og med stor deltakelse fra Valdreslaget i oppgjøret på Tveit. Urettferdig kan dette gjerne føles, men med terminlista til Valdres i Bagn sin favør er dette innenfor regelene.

Les meir »

Ø.Slidre/Rogne - FK Vang: 0-2 (0-0)

PUBLISERT 16.05.2023

Rogne stadion 16. mai 2023, kl. 19.30 Dommere: Jan Erik Haugom, Frank Evertsen og Nils Jørgen Forreløkken. Publikum: ca 100 stk., kanskje ikke ny rekord, men mange på ein hustrende og kald 16. mai kveld. Fint med så mange russ! FK Vang vant fortjent i seriestarten på bortebane i Rogne. Gjestene sto på til krampa tok dei og hadde ein forykande 2. omgang. 15. åringen Even Neshagen sto for begge scoringane i kampen og vart kveldens FK Vang spelar, storvegs av ungguten som fortjener både is og pølser på nasjonaldagen!

Les meir »

Markus Kjensrud

PUBLISERT 16.05.2023

FK Vang ønsker Markus Kjensrud velkommen til klubben. Hedølen som har busatt seg i Røn er en meget anvendelig spiller som behersker dei fleste plassene på banen, Han hadde sin deby i kveld mot Ø.Slidre/Rogne, og hvilken deby!!

Les meir »

Fortsatt mye snø på Tveit stadion

PUBLISERT 02.05.2023

Seriestarten blir desverre utsatt for FK Vang og andre klubber i vår avdeling pga store snømengder denne våren. FK Vang A-lag og også aldersbestemte lag i klubben må vente på meir vårlige temperaturer og seriestart denne sesongen. Tveit stadion har fortsatt 35 cm blaut og tung snø på store deler av banen. A-laget får seiestart mot Slidre/Røn fredag 12. mai kl. 19.00, denne kampen er flyttet til Tveit stadion.

Les meir »