Tobias Kassel9 mål i 2023
Åsmund Bakkene5 mål i 2023
Eivind Bakkene4 mål i 2023
Ingen mål registrert
 

Vinterserien, FK Vang-Ø.Slidre: 2-3 (2-2)

PUBLISERT 25. mars 2023

Dommer: Vidar Hilmen, Øystre Slidre IL.
Assistenter: Morten Huset og Erik Iversen.
Publikum: 30 ved start og 100 ved slutt.

Ø.Slidre fekk tre poeng i ein spennande og sjåverdig kamp i vinterserien i dag.
FK Vang var bedre i banespelet og hadde flest både sjanser og cornere, men det er måla som teller. Rimelig iriterende med ein feil offsideavgjørelse som gjekk i vår dissfavør. 

Kampen: Laga var omtrent jamngode før pause, sjansemessigt remi, men cornere i favør FK Vang med 3+.
Vår tidligare medspelar Ola Hilmen Hovi scora det fyrste målet i kampen etter litt klabb og babb i våre bakre rekker. Dette skjedde etter 8. minutt.
Så var det FK Vang sin tur med dagens finaste scoring i det 13. minutt. Tobias Kassel har assisten til Åsmund Bakkene som skudd-lobber ballen i det lengste hjørne for ein utspelt Knut Ole Ranheim i Ø.Slidre sitt mål.
Kampen bølger fram og tilbake, men ingen vesentlige ting skjer før Ø.Slidre igjen får ballen i nettet i det 21. minutt. Sjansa og scoringa kjem pga ein miss på ein passning i vårt forsvar, hendeleg uhell.
FK Vang er gode i perioda som kjem og scorer nok eit fint mål då Åsmund Bakkene har assisten til Tobias Kassel som putter elegant.
Like etter utligninga kjem Even Neshagen fri og får ei fin avsluttning som desverre går metallet heilt i høgre kryss.
Prestasjonene er bra resten av omgangen men stillinga blir 2-2 ved pause.

Det er synd for kampen at både Jan Magne Almenning og Kristian Brenden begge må ut pga strekk etter ca 15 minutt av kampen.

Etter pause er det igjen stillingskrig, men FK Vang er det beste laget med tanke på banespel,sjanser og cornere.
Atter er det Ø.Slidre som går opp i leiing, dette etter klabb og babb i vårt felt i det 52 minutt.
FK Vang er på alle måter med, og kampens største miss kjem i det 53. minutt. Missen står dommartrioen for då det blir dømt offside i ein situasjon der til slutt Eivind Bakkene stupheddar inn utligninga til 3-3. For meg og for laget står denne scoringa klart, men på blokka nei.
FK Vang presser på men har litt for høye skudre på slutten, avslutningane kjem for tidleg og dei fleste går høgt over. Knut Ole skal også få godkjent på to situasjoner som våre menn er åleine mot han.

Stor takk til gjestespillereene Kristian Brenden og Markus Kjensrud, begge får meir enn godkjent i vinterserien 2023.

Alt i alt ein spennende og god kamp mot Ø.Slidre, det blir nok mest sansynleg jamne oppgjer i serien også dette året.

Laget: Haakon, Olav, Kristian, Kasper, Markus, Eivind, Kim, Åsmund, Even, Tobias, Jan Magne, Emran, Lukas, Kabid, Gard og Kjell Magne. Alle får speletid og legg ned eit godt stykke arbeid for FK Vang. Pluss til 15. åringen Even Neshagen i dag, han står virkeleg på og er sååå nærme scoring.       

 

FK Vang - Bagn/Valdres FK2: 2-2 (1-0)

PUBLISERT 02.06.2023

Tveit stadion kunstgras 2. juni kl. 19.00. Dommar: Svenn Olav Fossholt, Hedalen IL. Speaker: Ordfører Vidar Eltun. Kampvert: Kai Rune Hemsing. Publikum: ca 50 stk. FK Vang var det klart beste laget før toppscoreren til Valdres FK reduserte i det 68. minutt. Heimelaget skulle ha punktert denne kampen etter spill og sjanser, men det ville seg ikkje i kveld. Bagn og Valdres FK har søkt om sammarbeidslag og fekk dette godkjent i går. Gjestene bar preg av dette i og med stor deltakelse fra Valdreslaget i oppgjøret på Tveit. Urettferdig kan dette gjerne føles, men med terminlista til Valdres i Bagn sin favør er dette innenfor regelene.

Les meir »

Ø.Slidre/Rogne - FK Vang: 0-2 (0-0)

PUBLISERT 16.05.2023

Rogne stadion 16. mai 2023, kl. 19.30 Dommere: Jan Erik Haugom, Frank Evertsen og Nils Jørgen Forreløkken. Publikum: ca 100 stk., kanskje ikke ny rekord, men mange på ein hustrende og kald 16. mai kveld. Fint med så mange russ! FK Vang vant fortjent i seriestarten på bortebane i Rogne. Gjestene sto på til krampa tok dei og hadde ein forykande 2. omgang. 15. åringen Even Neshagen sto for begge scoringane i kampen og vart kveldens FK Vang spelar, storvegs av ungguten som fortjener både is og pølser på nasjonaldagen!

Les meir »

Markus Kjensrud

PUBLISERT 16.05.2023

FK Vang ønsker Markus Kjensrud velkommen til klubben. Hedølen som har busatt seg i Røn er en meget anvendelig spiller som behersker dei fleste plassene på banen, Han hadde sin deby i kveld mot Ø.Slidre/Rogne, og hvilken deby!!

Les meir »

Fortsatt mye snø på Tveit stadion

PUBLISERT 02.05.2023

Seriestarten blir desverre utsatt for FK Vang og andre klubber i vår avdeling pga store snømengder denne våren. FK Vang A-lag og også aldersbestemte lag i klubben må vente på meir vårlige temperaturer og seriestart denne sesongen. Tveit stadion har fortsatt 35 cm blaut og tung snø på store deler av banen. A-laget får seiestart mot Slidre/Røn fredag 12. mai kl. 19.00, denne kampen er flyttet til Tveit stadion.

Les meir »