Håvard Frøyen1 mål i 2024
Audun Garvik1 mål i 2024
Ingen mål registrert
 

FK Vang - Vest Torpa: 0-1 (0-0)

PUBLISERT 18. mars 2024

Fint å koma igang med årets fyrste treningskamp.

Vest Torpa har ønsker om å være med i toppen i si avdeling i 6. divisjon og er slik sett ein fin motstander for oss som er med i Valdresavdelinga i 6. div.

FK Vang spelar ein god kamp og kan fort vinne kampen med fleire mål om dei gedigne sjansene blir putta. 

Øystre Slidre, Bagn, Slidre/Røn og Valdres FK2 blir våre motstandere også denne sesongen, i trippel serie.

Kampen starter med  stillingskrig dei fyrste minutta, men FK Vang tek rimelig fort styringa.
Gutane presterer meget godt og er det klart beste laget resten av omgangen. 6 gode målsjanser og 8 cornera seier sitt. Avsluttnigane går rett på keeper, i stolpen eller rett utanfor, så dette må trenast på.
Unggutane i stallen Sebastian, Adrian og Audun syner seg fram og det blir moro å fylgje dei framover. Sebastian er heilt konge denne omgangen.   

Andre omgang starter like bra for oss, og det er eit lite under at me ikkje får ballen i nettmaskene også denne omgangen.
Halvvegs blir desverre Tobias skada etter ei stygg takling, direkte raudt kort til Torpingen og kampen blir stoppa i påvente av helsepersonell. Skada til Tobias er litt uviss ennå, men røngten viste heldigvis ingen brudd.
Tobias er forøvrig banens beste så langt, me ynskjer han god bedring og håpar skaden leges rimelig fort. 
FK Vang er nok litt påvirka etter denne hendelsen og Vest Torpa scorer på ei av sine to sjanser denne omgangen 10 minutt før slutt.

FK Vang kan være godt tilfreds med det som blir prestert denne kampen, fart og tæl er det i gjengen. Måla mangler, men dei kjem når sesongen er der.

Laget: Christian, Olav, Markus, Kasper, Sebastian, Jan Magne, Kim, Tobias, Adrian, Håvard, Audun, Ole Eirik og Halvor
Stor takk til Hedølen Halvor for minutta han fekk på banen for oss.

Bagn - FK Vang: 0-2 (0-1)

PUBLISERT 01.05.2024

Seriestart på Fossevang stadion i Bagn 1. mai kl. 15.00. Dommer: Morten Huset. Speaker: Ja. Publikum: ca 50 stk. FK Vang var best fra start til slutt i vårvarmen som virkelig slo til i dag. Gjestene hadde 10 store sjanser og også mest cornere i dagens kamp. Spillet satt rimelig bra til å være seriestart og lover godt for resten av sesongen. Håvard Frøyen ble dagens mann i FK Vang, både han og laget jobbet som helter i 95 minutter.

Les meir »

Sander Eltun

PUBLISERT 19.04.2024

Sander Eltun gjer comeback for klubben. Meget bra at Eltun junior er med igjen, 24 åringen er utdanna regneskapsførar og har fått jobb i Vang. Sander har bosted på Mjøsvang med sin samboer Grethe. Både far og mor og bror har lagt ned mange dugnadstimer i FK Vang! Far er også fast speaker på A-lagskampane og har vore ordførar i Vang i ei årrekke. Sander har Lillestrøm og Liverpool som favoritter, lurer på kva faren og broren kan ha truga med?

Les meir »

Espen Fossum

PUBLISERT 16.04.2024

FK Vang ønsker Espen velkommen til klubben. Mr. Fossum er 26 år og jobber som HR-leder. Han er samboer med Ada Sofie og Tyin Filefjell/Asker er bosted. Espen har prøvd seg i 2. div, og har spilt for Frisk Asker, Holmen, Bæum, Heggedal og Godset. Favorittposisjon er offensiv midtbane. Hans råd til unge spillere er "Det skal alltid være gøy å spille fotball"

Les meir »

Ole Eirik Syversen

PUBLISERT 08.04.2024

Ole Eirik er med FK Vang igjen! Rørlegger Syversen hadde mange sesongar i FK Vang og var med oss fram til og med sesongen 2015. Han melde då overgang til Valdres FK og har vel nesten ikkje spelt fotball etter den tid. Gledelig å sjå han på trening igjen for oss i vinter, og mykje er på plass allerede for spissen med stor målteft.

Les meir »