Håvard Frøyen1 mål i 2024
Audun Garvik1 mål i 2024
Ingen mål registrert
 

Audun Garvik

PUBLISERT 3. april 2024

FK Vang ønsker Audun velkommen til klubben.
Mr. Garvik er 17 år og bur i Lomen, han har vært observert på Tveit stadion frå ung alder og har god teknikk med kula.
Slidre/røn og Bagn er klubbane han har spelt for før.
Audun går på idrettslinja og likar seg best i angrep.

Liverpool er favorittlaget til Audun og fleire med han håpar vel på at dei tek seriegull i siste sesongen for Mr. Klopp.

Det blir fint å sjå Audun Garvik i kvit og svart drakt på Tveit stadion.
Lykke til med sesongen Audun!

Bagn - FK Vang: 0-2 (0-1)

PUBLISERT 01.05.2024

Seriestart på Fossevang stadion i Bagn 1. mai kl. 15.00. Dommer: Morten Huset. Speaker: Ja. Publikum: ca 50 stk. FK Vang var best fra start til slutt i vårvarmen som virkelig slo til i dag. Gjestene hadde 10 store sjanser og også mest cornere i dagens kamp. Spillet satt rimelig bra til å være seriestart og lover godt for resten av sesongen. Håvard Frøyen ble dagens mann i FK Vang, både han og laget jobbet som helter i 95 minutter.

Les meir »

Sander Eltun

PUBLISERT 19.04.2024

Sander Eltun gjer comeback for klubben. Meget bra at Eltun junior er med igjen, 24 åringen er utdanna regneskapsførar og har fått jobb i Vang. Sander har bosted på Mjøsvang med sin samboer Grethe. Både far og mor og bror har lagt ned mange dugnadstimer i FK Vang! Far er også fast speaker på A-lagskampane og har vore ordførar i Vang i ei årrekke. Sander har Lillestrøm og Liverpool som favoritter, lurer på kva faren og broren kan ha truga med?

Les meir »

Espen Fossum

PUBLISERT 16.04.2024

FK Vang ønsker Espen velkommen til klubben. Mr. Fossum er 26 år og jobber som HR-leder. Han er samboer med Ada Sofie og Tyin Filefjell/Asker er bosted. Espen har prøvd seg i 2. div, og har spilt for Frisk Asker, Holmen, Bæum, Heggedal og Godset. Favorittposisjon er offensiv midtbane. Hans råd til unge spillere er "Det skal alltid være gøy å spille fotball"

Les meir »

Ole Eirik Syversen

PUBLISERT 08.04.2024

Ole Eirik er med FK Vang igjen! Rørlegger Syversen hadde mange sesongar i FK Vang og var med oss fram til og med sesongen 2015. Han melde då overgang til Valdres FK og har vel nesten ikkje spelt fotball etter den tid. Gledelig å sjå han på trening igjen for oss i vinter, og mykje er på plass allerede for spissen med stor målteft.

Les meir »