Dommer: Morten Huset
Speaker: Ordfører Vidar Eltun
Kampvert: Kai Rune Hemsing
Publikum: Ca 40 stk.

Sterkt av heimelaget og fortjent seier sjølv om gjestene ypper seg på slutten av kampen og skaper spenning.
FK Vang skaper mest i begge omgangene, og scorer tre fine mål på dødballer. Hed/Beg/Val er forsterka med Valdres sin toppscorer Veimodet, utan at han klarer å overliste FK Vang sin gode keeper i kveld.

Kasper Kjeldsen blir kåra til FK Vang sin beste spelar i kveld med god margin. Kasper er ein vanskelig spelar å demme opp for når han får målteft. Heddinga i det 26. spilleminutt fyk inn i nettmaskene bak Hedalen sin keeper. Kim Bøland har frisparket på scoringa men ballen går via via. Men Kim du skal få assist på den.
Sjansemessig er det ganske jamnt denne omganen, men det er eit lite overtak for heimelaget. Cornerstatistikk syner 3-3.
I pause er vertene enige om å ta meir for seg både i dueller og andreballsituasjoner.

Etter pause er FK Vang klart best over halve omgangen.
Kveldens perle står Åsmund Bakkene for når han klinker inn frisparket fra ca 25 meter. Ballen fyk i rett stigning og med enorm kraft rett inn bak ein forfjamsa keeper i gjestene sitt bur. Årets mål kan dette bli Åsmund! Målet kjem kun 5 minutt ut i omgangen.
Broder Eivind Bakkene har slått fleire pefekte cornera innover med sin gode venstrefot i kveld, og etter 55. minutt skjer dette igjen. Ballen kjem med stor kraft inn framfør mål og Kasper Kjeldsen kjem flygande og heddar ballen knallhardt i nettet. Kandidat til årets mål dette og Kasper!
Haakon Wahquist, formann i FK Vang har sin beste opptreden for klubben i kveld, men må desverre ut etter sin årlige strekk i det 65. minutt. Haakon er rolig og gjer gode valg frå sin midtstopparplass.
Hedalen på si side skaper sin fyrste sjanse i omgangen og får ei litt billig straffe i det 70. minutt. Jon Tipner sett denne inn, via tverliggar og ned i mål.
Gjestene får energi etter scoringa og skaper nokre sjanser i slutten av kampen, Jon tipner scorer sitt andre i det 86. minutt. Kampen ebber ut med dette målet og FK Vang vinn fortjent.

Laget: Kjell Magne, Marcus, Kasper, Haakon, Olav, Jan Magne, Andris, Kim, Eivind, Åsmund B, Tobias, Piotrek, Even, Sebastian, Ole Andreas, Adrian og Gard

Kveldens FK Vang spelar med god margin, Kasper Kjeldsen, Tobias Kassel tek sølv og Eivind Bakkene bronse i kåringa. Ellers er det god laginnsats igjen, ikkje alle får speletid men uansett, alle er like viktige for klubben og laget.

Fotballfest FK Vang 2022

PUBLISERT 30.10.2022

Klubbhuset på Tveit Stadion laurdag 29.10.2022 Tobias Kassel, årets spelar, toppscrar og assistkonge FK Vang A-lag sesongen 2022! Slå den!

Les meir »

Nye karer i stallen

PUBLISERT 29.09.2022

Kristian Thunshelle, Gard Berge Kvien, Sebastian Kvale og Eskil Kjøs ønskes velkomne i stallen til A-laget. Alle fra Vang og alle har også gått gradene i FK Vang.

Les meir »

FK Vang - Bagn: 1-2 (1-1)

PUBLISERT 17.09.2022

Tveit stadion kunstgras, lørdag 17. september kl. 15.00. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Speaker: Ordfører Vidar Eltun. Kampvert: Kjell Otto Framstad. Publikum: 74 stk. Bagn drog det lengste strået i dag og fikk med seg 3 poeng i ei jamn batalje på Tveit stadion. Heimelaget var svekka etter skada til Andris og forfall frå brødrene Bakkene, Kasper, Marcus samt att Piotrek måtte ut etter kun 10 minutt med ei skade i leggen. FK Vang starta bra med frisparket frå Åsmund Lindvik Råbøl som går inn via Bagn sin keeper, dette skjer etter 1. minutt. Bagn scora sine 2 mål i slutten, etter at FK Vang har nokre megasjanser. Hallgrim Rogn som ikkje har spelt aktivt på fleire år, blir dagens FK Vang mann med god margin.

Les meir »

Vest Torpa - FK Vang: 2-3 (1-2)

PUBLISERT 10.09.2022

Lundemoen grasbane lørdag 10. september kl. 13.00. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Speaker: Ja. Publikum: 67 stk. Ole Andreas har full kontroll på telling, 5 frå Vang. Andris Løken Helle vart dessverre skadet tidlig i kampen og måtte ta turen til Gjøvik i ambulanse. Laget spilte for Andris resten av kampen og klarte fortjent 3 poeng mot en motstander som er tøffe å møte i Torpa. Andris fekk ei kneskade, men etter rapporten fra han selv fra sykehuset høres det ut som det har gått rimelig bra selv om kneet var ute av ledd. Andris fortjener virkelig bilde på nettsida etter denne kampen.