Hedalen stadion mandag 20 mai kl. 19.00.
Dommar: Jan Erik Haugom, Vardal IF.
Publikum: ca. 60 stk.

Moro med kamp i Hedalen igjen, mange på tribuna og stor entusiasme både på banen og på sidelinja.
FK Vang var meget gode første omgangen og scora heile 5 mål før halvtimen var gått. Mange duellar og frispark vart det på ein regnvåt og glatt grasbane, også gule kort vart delt ut, både til heimelaget og gjestene. 16 åringen Tobias Kassel med sine 2 mål vart kåra til FK Vang sin beste i kveld, slå den!

Som beskrevet var FK Vang meget bra i starten, det tok kun 4 minutt før ballongen sprakk og Hedalen låg under. Åsmund Bakkene hadde assisten og broder Eivind Bakkene satte ballen sikkert i mål. Vegard Kjøs Egge scora gjestene sitt andre mål, assist igjen frå Åsmund Bakkene og dette i det 11. minutt. Vegard Kjøs Egge har assisten Jan Magne Almenning scorar sitt mål og 0-3 til FK Vang i det 17. minutt.
26. min. assist Vemund Syversrud og atter scoring av Vegard Kjøs Egge. 28. min. assist Kim Bøland med fint innlegg som Kasper Kjeldsen hedder hardt i nota.
Hedalen får si scoring i det 37. minutt etter eit tilbakespel og det står 1-5 til pause.

FK Vang er bestemt på å starte andre omgang som vi startet kampen, men Hedalen skaper tre bra sjanser som Knut Ole Ranheim redder ypperlig. Etter dette er det gjestene som styrer kampen og 9 minutter ut i omgangen scorer Tobias Kassel på eit skudd med ventrefoten, assisten er det Jan Magne Almenning som står for. Fire minutt seinar er det atter Tobias Kassel som er frampå og ordnar vakkert 1-7 til gjestene, assisten har Vegard Kjøs Egge. Kim Bøland scorar kampens siste mål 17 minutt ut i omgangen på eit langskudd etter at han vinn ein duell.
Takk til dei mange FK Vang supporterane som hadde tatt den lange vegen, dei savna bølgen men vi får prøve den igjen seinare.

Vi ønsker Hedalen lykke til videre, moro å sjå så mange gamle storheter på banen i kveld.

Tobias Kassel blir kåra til dagens FK Vang spelar, tett fulgt av Åsmund Bakkene som nummer to og Ola Hilmen Hovi som nummer tre. Alle spelarane får godkjent på eit vanskelig og uvant underlag.

Laget: Knut Ole, Håvard, Ola, Kasper, Christian, Vegard, Kim, Vemund, Eivind, Åsmund, Jan Magne, Rokas, Lasse, Tobias og Thomas.

Trening i morgen tirsdag kl. 20.00 og kamp mot Søndre Land på fredag kl. 20.00 på Tveit.

FK Vang - Follebu: 0-2 (0-1)

PUBLISERT 02.02.2020

Vinterserien 2020. Valdres Storhall søndag 2.februar kl.12.00. Dommar: Morten Huset. Publikum: ca.30 stk. Alt i alt en god start for FK Vang på stor bane denne sesongen. Follebu som var motstander denne kampen er divisjonen over og bør vinne. FK Vang sine keepere sto hver sin omgang og klarte seg begge meget bra. Sisteskansen til Follebu var fantastisk i flere situasjoner og var nok banens klart beste spiller i dag. Follebu var best før pause og FK Vang var best etter, FK Vang spillerene kan være godt tilfreds med prestasjonen. Det var bra tempo i kampen fra start til slutt, Øyvind, Steffen og Trym som alle er nye i år hadde alle gode innhopp.

Les meir »

Beitostølen Cup

PUBLISERT 18.01.2020

Beitostølen helsesportsenter 17-19 januar 2020. FK Vang er videre etter innledende kamper fredag 17 januar. Gode prestasjoner og FK Vang blir gruppevinner i en gruppe med sterke lag, Valdres FK 1, Dokka SK, Slidre/Røn og Øystre Slidre/Rogne var motstandere. Nr. 1: FK Vang, 9 poeng 6 pluss mål. Nr. 2, Valdres FK 1, 9 poeng 5 plussmål, Nr 3: Dokka SK, 9 poeng og 4 plussmål. Nr. 4: Slidre/Røn 1, 3 poeng og Øystre Slidre/Rogne endte sist i gruppen.

Les meir »

Sesongen 2020

PUBLISERT 09.01.2020

FK Vang A-lag er igang med treninger på nyåret 2020. Vi trener i Valdres Storhall tirsdager kl. 18.45 - 20.15. Om det er nye eller tidligere spillere som ønsker å spille fotball med FK Vang, ta kontakt med Ola Rogn Tveit Tlf.: 99544427 eller e-post: olarogn.tveit@delaval.com

Les meir »

Fotballavsluttning 2019

PUBLISERT 09.11.2019

Karlas bowling på Fagernes laurdag 9. november. Kvelden starta med bowling, Kasper var uslåelig og vant med sluttsummen 154 poeng. Pizza og brus sto på menyen, klubben spanderte dette til serievinnaren som fekk som fortjent. Ola Hilmen Hovi vart kåra til årets spelar, Ola stiller opp og har ikkje forfall til kampar denne sesongen, slå den!!