Dommar: Vidar Hilmen.
Assistentar: Nils Arne Solberg og Kolstadløkken.
Speaker: Ordfører Vidar Eltun.
Publikum: Full tribune ++, ca. 150 stk.

Nabooppgjer er nabooppgjer og alltid spenning i frå start til slutt, sjølv om FK Vang var det beste laget i kveld. Omtrent som forrige kamp pressa heimelaget og skapte sjanser men makta ikkje å score. Gjestene derimot scora på sin fyrste corner, ballen vart dømt inn av linjemannen då han meinte den var litt over streken før den vart avklara. Heimelaget pressa på, men dødballmålet ved Åsmund Bakkene kom fyrst 72 minutt ut i kampen. 1-1 og poengdeling føles litt som tap, Slidre/Røn brukte tid på det meste på slutten og FK Vang avslutta stort sett over og til side for mål.

Flott med så mange tilskuera, trur det er 150 stk på 6. divisjons kampen i kveld. Moro med flomlyskamp og spenninga som er der heile kampen.
I fyrste omgangen har heimelaget 7 gode sjanser, men missar blandt anna åleine mot ein god Slidre/Røn keeper. Slidre/Røn har 5 cornerar, scoringa og ei stor dobbelsjanse. Å ligge under til pause føles heilt feil, men FK Vang har ein meget god følelse for det som skal koma.

Andre omgangen startar med stillingskrig og det skjer ikkje så mykje. Det er balltap og litt nervøst frå begge lag, men FK Vang styrer og utligninga ligg i lufta. Det går over halve omgangen før scoringa kjem. FK Vang får frispark frå ca. 18 meter, Åsmund Bakkene avsluttar nydelig på utsida av ein feilplassert Slidre/Røn mur og rett i mål.
FK Vang pressar på og har fleire store sjanser, avsluttningane er ikkje bra nok og bør trenast på i veka som kjem. Eit pressa Slidre/Røn bruker tid på slutten som seg hør og bør, og er nok veldig tilfreds med poenget dei får i kveld.
Takk til alle som tek turen til Tveit stadion, håpar begge lag klarte og gje litt tilbake!

Laget: Knut Ole, Håvard, Ola, Marcus, Lasse, Jan Magne, Kim, Kasper, Eivind, Åsmund, Anders, Olav, Tobias, Haakon og Rokas

Dagens menn vart: Håvard Frøyen og Åsmund Bakkene, Håvard får bilde på nettsia, han er berre 15 år og har ein meget god kamp på sin backplass. Åsmund er noko eldre men har ein teknikk som overgår alle på banen og utligninga er meget viktig.
Ola Hilman Hovi kjem på sølvplass og Kasper Kjeldsen får siste pallplass.

Trening i veka som kjem blir kl. 19.00 på tirsdag

FK Vang - Follebu: 0-2 (0-1)

PUBLISERT 02.02.2020

Vinterserien 2020. Valdres Storhall søndag 2.februar kl.12.00. Dommar: Morten Huset. Publikum: ca.30 stk. Alt i alt en god start for FK Vang på stor bane denne sesongen. Follebu som var motstander denne kampen er divisjonen over og bør vinne. FK Vang sine keepere sto hver sin omgang og klarte seg begge meget bra. Sisteskansen til Follebu var fantastisk i flere situasjoner og var nok banens klart beste spiller i dag. Follebu var best før pause og FK Vang var best etter, FK Vang spillerene kan være godt tilfreds med prestasjonen. Det var bra tempo i kampen fra start til slutt, Øyvind, Steffen og Trym som alle er nye i år hadde alle gode innhopp.

Les meir »

Beitostølen Cup

PUBLISERT 18.01.2020

Beitostølen helsesportsenter 17-19 januar 2020. FK Vang er videre etter innledende kamper fredag 17 januar. Gode prestasjoner og FK Vang blir gruppevinner i en gruppe med sterke lag, Valdres FK 1, Dokka SK, Slidre/Røn og Øystre Slidre/Rogne var motstandere. Nr. 1: FK Vang, 9 poeng 6 pluss mål. Nr. 2, Valdres FK 1, 9 poeng 5 plussmål, Nr 3: Dokka SK, 9 poeng og 4 plussmål. Nr. 4: Slidre/Røn 1, 3 poeng og Øystre Slidre/Rogne endte sist i gruppen.

Les meir »

Sesongen 2020

PUBLISERT 09.01.2020

FK Vang A-lag er igang med treninger på nyåret 2020. Vi trener i Valdres Storhall tirsdager kl. 18.45 - 20.15. Om det er nye eller tidligere spillere som ønsker å spille fotball med FK Vang, ta kontakt med Ola Rogn Tveit Tlf.: 99544427 eller e-post: olarogn.tveit@delaval.com

Les meir »

Fotballavsluttning 2019

PUBLISERT 09.11.2019

Karlas bowling på Fagernes laurdag 9. november. Kvelden starta med bowling, Kasper var uslåelig og vant med sluttsummen 154 poeng. Pizza og brus sto på menyen, klubben spanderte dette til serievinnaren som fekk som fortjent. Ola Hilmen Hovi vart kåra til årets spelar, Ola stiller opp og har ikkje forfall til kampar denne sesongen, slå den!!