Det blir heile 10 kamper i dobbel serie mot Vest Torpa, Etnedal 9er, Bagn, Hedalen Begnadalen og Slidre/Røn.
Siste serierunde er så seint som 23.10 på Tveit stadion mot naboen Slidre/Røn.
Det blir stas med seriekamper og full tribune på Tveit igjen.

Avslutning 2021

PUBLISERT 21.11.2021

Tobias Kassel vart sesongens store navn. Den godeste Tobias fekk meget fortjent tittelen Årets spelar og Assistkonge for sesongen 2021. Ola Hilmen Hovi heva pokalen for mest mål i år med sine 7 fulltreffarar. Teodor Kværna fekk prisen for Årets mål då laget var samla til avslutning i klubbhuset på Tveit stadion laurdag 20 november.

Les meir »

Ø.Slidre/Rogne/Valdres2/Fagernes-FK Vang

PUBLISERT 20.10.2021

Bonuskamp på Rogne stadion tirsdag 19.okt. kl. 19.30. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: Ja, men få av dei. Snøføre: Ja, 8 cm kram nysnø. 3x20 minutt på ein håplaus bane vart gjennomført, speleforholda på banen var i/på 8 cm med kram nysnø. Lange baller og kjemping i høg snø var ikkje lett for spelarane. Kampen burde nok ikkje ha vore spelt, men heldigvis gjekk det bra uten skader på nokon.

Les meir »

Hedalen/Begnadalen - FK Vang: 1-0 (1-0)

PUBLISERT 14.10.2021

Bagn kunstgras torsdag 14.okt. kl. 19.00. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: ca 100 stk. Jeg er stolt av FK Vang som også denne kampen skaper mest og spiller god fotball i store deler av kampen. Vi må ty til tidligere storheter for å få nok mannskap også denne kampen, storhetene har dessverre minimalt med treningstimer og det kunne vel merkes. Synd samarbeidet med Slidre/Røn ble forkludret av noen etter at kretsen hadde godkjent dette. Vi gratulerer Hedalen Begnadalen med seriegull, opprykk for dette laget kan vel bli tøft nok. Vind, Dombås/Lesja/Dovre og Gudbrandsdal BK blir motstandere framover mot jul i kampen om opprykk.

Les meir »

Bagn - FK Vang: 0-2 (0-2)

PUBLISERT 08.10.2021

Bagn kunstgras fredag 8. oktober kl. 19.30. Dommer: Morten Huset, Aurdal Leira FK. Publikum:Ca 80 stk. FK Vang klarte å få stablet en tropp på 13 mann som tok turen til Bagn i kveld. Gjestelaget kom meget bra i gang, slik vi bruker og var det beste laget før pause. Etter noe klabb og babb foran vertene sitt mål får Eskil en fot på ballen som blir en fin assist til Ola som scorer sikkert etter 12 minutt. Samme Ola-gutt scorer også på straffe etter 20 minutt, straffen er kunstnerisk utført etter at keeper har gått til motsatt side. Bagn har mange gode spillere og gir bedre og bedre motstand utover i kampen, men laget skaper ikke så mange sjanser.