Ola Hilmen Hovi7 mål i 2021
Jan Magne Almenning4 mål i 2021
Kasper Kjeldsen3 mål i 2021
Ingen mål registrert
 

FK Vang/SlidreRøn - Ø.Slidre/Rogne Valdres2/Fagernes: 3-0 (1-0)

PUBLISERT 4. oktober 2021

Tveit stadion kunstgras mandag 4. oktober kl. 19.00.
Dommer. Morten Huset, Aurdal/Leira FK.
Speaker: Ordfører Eltun.
Publikum: 50-60 stk.

Moro å møte lag fra andre sia av Eggeåsen igjen, gjestene beit godt fra seg og var absolutt ett spennende lag og møte. FK Vang/Slidre-Røn var meget gode i kveld, den interne treningskampen på fredag har bidratt til god sammhandling i laget allerede. Det var en fryd å sjå laget i store deler av kampen, god bevegelse, innsats og pasningene satt stort sett bra. Vi har fortsatt litt å gå på med avsluttningene, men laget skaper mye bra i kveldens kamp. 

Før pause skapte heimelaget 8 gode sjanser og var det klart beste laget. 17. minutt ut i omgangen kjem Ola Hilmen Hovi på eit raid på vår venstre side, han finn Sondre Aslaksby som scorer nydelig. Resten av omgangen har vi som sagt fleire gode sjanser, men lykkast ikkje med avsluttningane. Gjestene sin keeper har fleire gode prestasjoner og held laget sitt inne i kampen.
I pausa er FK Vang/SlidreRøn fornøyd med det som har skjedd og er innstilt på å gjennskape prestasjonen resten av kampen.
Det blir meir stillingskrig i starten av 2. omgang, heimelaget blir med litt for mykje på langballkjøret som passer oss dårlig. Vi er best når vi triller ball og får bevegelsen på kant og rundt ballfører. 2-0 kjem i det 82. minutt av kampen, Åsmund Lindvik Råbøl kjem på eit av sine mange raid på venstresida og finn Patrick Kvale som scorar like sikkert som sin far ville ha gjort det i si storheitstid i klubben. 3-0 kjem heilt på tampen av kampen, Ola Hilmen Hovi scorar sitt 5. mål denne seongen og er lagets toppscorar, han får passningen av Teodor Kværna.

Laget: Knut Ole, Håvard, Ola, Andris, Åsmund L R, Tobias, Olav, Tore, Sondre, Åsmund B, Vinjar, Emran, Teodor, Patrick, Andreas, Haakon, Lukas og Marius.

Kåringa av kveldens beste i FK Vang/SlidreRøn:
Ola Hilmen Hovi tek gull, Åsmund Lindvik Råbøl tek sølv og Sondre Aslaksby og Tobias Kassel deler tredjeplassen.
God laginnsats, der heile 12 mann får stjerner i kåringa.
Best av alt synes eg, er at laget ser ut til å ha spelt mykje i sammen allerede.

Vi takket også ja til å besøke Rogne stadion senere i høst for å møte dette laget på sin hjemmebane.
 
Gjengen vil ha trening i morgen, og trening skal det bli på Tveit kl. 19.30! 

 

 

Avslutning 2021

PUBLISERT 21.11.2021

Tobias Kassel vart sesongens store navn. Den godeste Tobias fekk meget fortjent tittelen Årets spelar og Assistkonge for sesongen 2021. Ola Hilmen Hovi heva pokalen for mest mål i år med sine 7 fulltreffarar. Teodor Kværna fekk prisen for Årets mål då laget var samla til avslutning i klubbhuset på Tveit stadion laurdag 20 november.

Les meir »

Ø.Slidre/Rogne/Valdres2/Fagernes-FK Vang

PUBLISERT 20.10.2021

Bonuskamp på Rogne stadion tirsdag 19.okt. kl. 19.30. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: Ja, men få av dei. Snøføre: Ja, 8 cm kram nysnø. 3x20 minutt på ein håplaus bane vart gjennomført, speleforholda på banen var i/på 8 cm med kram nysnø. Lange baller og kjemping i høg snø var ikkje lett for spelarane. Kampen burde nok ikkje ha vore spelt, men heldigvis gjekk det bra uten skader på nokon.

Les meir »

Hedalen/Begnadalen - FK Vang: 1-0 (1-0)

PUBLISERT 14.10.2021

Bagn kunstgras torsdag 14.okt. kl. 19.00. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: ca 100 stk. Jeg er stolt av FK Vang som også denne kampen skaper mest og spiller god fotball i store deler av kampen. Vi må ty til tidligere storheter for å få nok mannskap også denne kampen, storhetene har dessverre minimalt med treningstimer og det kunne vel merkes. Synd samarbeidet med Slidre/Røn ble forkludret av noen etter at kretsen hadde godkjent dette. Vi gratulerer Hedalen Begnadalen med seriegull, opprykk for dette laget kan vel bli tøft nok. Vind, Dombås/Lesja/Dovre og Gudbrandsdal BK blir motstandere framover mot jul i kampen om opprykk.

Les meir »

Bagn - FK Vang: 0-2 (0-2)

PUBLISERT 08.10.2021

Bagn kunstgras fredag 8. oktober kl. 19.30. Dommer: Morten Huset, Aurdal Leira FK. Publikum:Ca 80 stk. FK Vang klarte å få stablet en tropp på 13 mann som tok turen til Bagn i kveld. Gjestelaget kom meget bra i gang, slik vi bruker og var det beste laget før pause. Etter noe klabb og babb foran vertene sitt mål får Eskil en fot på ballen som blir en fin assist til Ola som scorer sikkert etter 12 minutt. Samme Ola-gutt scorer også på straffe etter 20 minutt, straffen er kunstnerisk utført etter at keeper har gått til motsatt side. Bagn har mange gode spillere og gir bedre og bedre motstand utover i kampen, men laget skaper ikke så mange sjanser.

Les meir »