Tveit stadion kunstgras fredag 10. september kl 19.30.
Dommer: Tommy Frydenlund, SK Gjøvik-Lyn.
Speaker: Haakon Wahlquist.
Publikum: ca 80 stk.
Spennende kamp ifra start til slutt. FK Vang skapte mest både sjanser og cornere og burde ha vunnet, men gjestene kriger godt og scorer dessverre to mål som begge burde vært avverget.
Ola Hilmen Hovi blir kåret til dagens mann for FK Vang, meget god kamp av Ola, synd han blir skadet i sluttminutta. Håper det ikke er langvarig og at forsvarskjempen snart er klar igjen.

2-2 føles ikke rettferdig, men kampen er over og poengdeling i toppkampen i avdelinga er fasitten i kveld.
Hedalen/Begnadalen og FK Vang har likt antall poeng, men gjestene leder på bedre målforskjell. Sør Aurdølene kom best i gang og fikk 0-1 etter 11 minutt, retur fra vår keeper som glipper ballen etter mottak.
Litt duskregn fører til glatt ball og stor fart på ballen etter stuss i kunstgressmatten. FK Vang skaper sju bra sjanser denne omgangen, men avsluttningene går for ofte til siden av målet.
Fem cornere er også skrevet på blokka til pause, men vi ligger under.
I pausa er vi ikke missfornøyd, men lover hverandre å snu dette opgjøret og som tenkt så gjort.
Tobias Kassel er god i kveld, han er meget god med ball, har stor fart og gjestene har store problemer med å få taket på han. I det 50. minutt skjer det som nesten var forventet at Mr. Kassel får straffe tildelt. Ola Hilmen Hovi er meget sikker fra 11 meteren og setter ballen utagbart til høgre for gjestene sin keeper.
Heimelaget kjører på denne perioden og er klart bedre enn motstanderen over lang tid. Hed/Begnad blir grinete og klager stadig til kveldens meget gode dommer uten at han lar seg pille på nesen. Godt med myndig dommer i slike oppgjør.
Så er det meget fine kombinasjoner igjen når Anders Kolstadbakken fører FK Vang opp i 2-1 i det 63. minutt. Tobias Kassel har perfekt assist som Anders rolig setter til høgre for keeper.
Gjestene har ikke skapt noe større denne omgangen, men  er skumle på lange baller til raske angripere.
Frispark blir tildelt gjestene langt inn på vår høgreside, frisparket frå spiss vinkel går desverre rett i mål i det 77. minutt, og burde vært reddet.
Mats Veisene er 2 millimeter unna og putte seiersmålet etter corner, men marginene er desverre ikkje heilt på vår side denne kvelden.
Kampen ebber så ut etter skaden som Ola desverre får, Ola får bestemannspremien som ei lita trøst, han scorer også på straffa. Tobias Kassel får sølvplassen i kåringa og Mats og Anders deler siste pallplass.
Lukas får desverre ikkje speletid i kveld, kanskje ikkje kampen for vår yngste mann dette. Men som nevnt før, alle på laget er like viktige!

Avisa Valdres er skuffende fraverende i kampen som har nær innpå 100 på tribunen.
Både Hed/Begnad. og FK Vang ymter om at skal dette skje bør kanskje Skattebo eller Strande være navn i troppene.
Laga i kveld er desverre utkantlag for lokalavisa, skuffende men en realitet.

Laget: Kjell Magne, Emran, Ola, Mats, Andreas, Tobias, Kasper, Teodor, Sondre, Jan Magne, Anders, Andris, Knut Ole, Eskil og Lukas.

Trening tirsdag kl 19.30, Mats leder denne.
Neste kamp i Røn mot naboen Slidre/Røn laurdag 18. september kl. 15.00.

Avslutning 2021

PUBLISERT 21.11.2021

Tobias Kassel vart sesongens store navn. Den godeste Tobias fekk meget fortjent tittelen Årets spelar og Assistkonge for sesongen 2021. Ola Hilmen Hovi heva pokalen for mest mål i år med sine 7 fulltreffarar. Teodor Kværna fekk prisen for Årets mål då laget var samla til avslutning i klubbhuset på Tveit stadion laurdag 20 november.

Les meir »

Ø.Slidre/Rogne/Valdres2/Fagernes-FK Vang

PUBLISERT 20.10.2021

Bonuskamp på Rogne stadion tirsdag 19.okt. kl. 19.30. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: Ja, men få av dei. Snøføre: Ja, 8 cm kram nysnø. 3x20 minutt på ein håplaus bane vart gjennomført, speleforholda på banen var i/på 8 cm med kram nysnø. Lange baller og kjemping i høg snø var ikkje lett for spelarane. Kampen burde nok ikkje ha vore spelt, men heldigvis gjekk det bra uten skader på nokon.

Les meir »

Hedalen/Begnadalen - FK Vang: 1-0 (1-0)

PUBLISERT 14.10.2021

Bagn kunstgras torsdag 14.okt. kl. 19.00. Dommer: Frank Evertsen, Øystre Slidre IL. Publikum: ca 100 stk. Jeg er stolt av FK Vang som også denne kampen skaper mest og spiller god fotball i store deler av kampen. Vi må ty til tidligere storheter for å få nok mannskap også denne kampen, storhetene har dessverre minimalt med treningstimer og det kunne vel merkes. Synd samarbeidet med Slidre/Røn ble forkludret av noen etter at kretsen hadde godkjent dette. Vi gratulerer Hedalen Begnadalen med seriegull, opprykk for dette laget kan vel bli tøft nok. Vind, Dombås/Lesja/Dovre og Gudbrandsdal BK blir motstandere framover mot jul i kampen om opprykk.

Les meir »

Bagn - FK Vang: 0-2 (0-2)

PUBLISERT 08.10.2021

Bagn kunstgras fredag 8. oktober kl. 19.30. Dommer: Morten Huset, Aurdal Leira FK. Publikum:Ca 80 stk. FK Vang klarte å få stablet en tropp på 13 mann som tok turen til Bagn i kveld. Gjestelaget kom meget bra i gang, slik vi bruker og var det beste laget før pause. Etter noe klabb og babb foran vertene sitt mål får Eskil en fot på ballen som blir en fin assist til Ola som scorer sikkert etter 12 minutt. Samme Ola-gutt scorer også på straffe etter 20 minutt, straffen er kunstnerisk utført etter at keeper har gått til motsatt side. Bagn har mange gode spillere og gir bedre og bedre motstand utover i kampen, men laget skaper ikke så mange sjanser.