Tveit stadion kunstgras 21.09 kl.15.00
Dommar: Kristoffer Nitter Leirdal, Kolbu KK
Publikum: ca 40 stk.
Speaker: Kjell Magne Kvale

5-0 seier i siste serie/heimekamp i år, nå står det igjen ein seriekamp pluss KM kampar i oktober.
Kampen i dag var bra av FK Vang og fyrste scoringa kom i det 4. minutt og den siste etter ca. timen. Både sjanse og spelemessig var det overkjøring sjølv om landingane jobba godt og sto på til siste slutt.
Femtenåringen Håvard Frøyen scora like så godt tre mål etter å ha blitt flytta framover på banen denne kampen. Han og Kasper Kjeldsen vart kåra til dagens menn i FK Vang.

Forfall frå Vemund i dag førte til litt endringer i startoppstillinga, men laget fungerte rimelig bra med forflyttningane i laget.
Corner frå Jan Magne Almenning etter 4. minutt vart hedda i nettmaskene av Kasper Kjeldsen.
Jan Magne Almenning scorar sitt mål i det 12. minutt passningen har Anders Kolstadbakken.
Etter dette er heimelaget frampå nokre gonger, men den tredje scoringa kjem etter 25 minutt då Håvard Frøyen scorar sikkert etter assist frå Haakon Wahlquist.
3-0 er pauseresultatet og me er ganske godt fornøyd med det som har skjedd dei fyrste 45 minutta.
Vertene har bestemt seg for å kjøre høgt press etter pause, men lykkast berre delvis med det.
Det går ti minutter før mål fire blir notert på blokka og atter er det Håvard Frøyen som er frampå og puttar sitt andre, assisten har Tobias Kassel.
Håvard Frøyen scorar så dagens finaste mål etter at Thomas Hilmen kjem rundt på venstresida og sler eit flott innlegg som den godeste Håvard banker i nettet.
Etter dette målet roer det seg litt og kampen ebber ut med solid 5-0 seier over eit Søndre Land som har kapra mange poeng dei siste kampane.

Laget: Knut Ole, Haakon, Ola, Marcus, Rokas, Håvard, Kasper, Thomas, Tobias, Anders, Jan Magne, Lasse, Olav A og Vegard.

Dagens menn vart Håvard Frøyen og Kasper Kjeldsen som fekk like mange stjerner, Rokas Scelys hadde ein solid kamp på back og tok fortjent andre plassen i kåringa. Knut Ole, Thomas, Jan Magne og Ola delte tredje plassen.

FK Vang spelte treningskamp 3 x 20 minutt mot Valdres FK på torsdag og kjente nok den kampen litt i føtene i dag. Resultatet i denne "kampen" vart 3-1 til VFK. Bra innsats var det og FK Vang kan gå med heva blikk i Fagernes sine gater med tanke på forsterkingane VFK har fått.

Trening i veka som kjem: Tysdag kl. 19.00 på Tveit.

FK Vang - Follebu: 0-2 (0-1)

PUBLISERT 02.02.2020

Vinterserien 2020. Valdres Storhall søndag 2.februar kl.12.00. Dommar: Morten Huset. Publikum: ca.30 stk. Alt i alt en god start for FK Vang på stor bane denne sesongen. Follebu som var motstander denne kampen er divisjonen over og bør vinne. FK Vang sine keepere sto hver sin omgang og klarte seg begge meget bra. Sisteskansen til Follebu var fantastisk i flere situasjoner og var nok banens klart beste spiller i dag. Follebu var best før pause og FK Vang var best etter, FK Vang spillerene kan være godt tilfreds med prestasjonen. Det var bra tempo i kampen fra start til slutt, Øyvind, Steffen og Trym som alle er nye i år hadde alle gode innhopp.

Les meir »

Beitostølen Cup

PUBLISERT 18.01.2020

Beitostølen helsesportsenter 17-19 januar 2020. FK Vang er videre etter innledende kamper fredag 17 januar. Gode prestasjoner og FK Vang blir gruppevinner i en gruppe med sterke lag, Valdres FK 1, Dokka SK, Slidre/Røn og Øystre Slidre/Rogne var motstandere. Nr. 1: FK Vang, 9 poeng 6 pluss mål. Nr. 2, Valdres FK 1, 9 poeng 5 plussmål, Nr 3: Dokka SK, 9 poeng og 4 plussmål. Nr. 4: Slidre/Røn 1, 3 poeng og Øystre Slidre/Rogne endte sist i gruppen.

Les meir »

Sesongen 2020

PUBLISERT 09.01.2020

FK Vang A-lag er igang med treninger på nyåret 2020. Vi trener i Valdres Storhall tirsdager kl. 18.45 - 20.15. Om det er nye eller tidligere spillere som ønsker å spille fotball med FK Vang, ta kontakt med Ola Rogn Tveit Tlf.: 99544427 eller e-post: olarogn.tveit@delaval.com

Les meir »

Fotballavsluttning 2019

PUBLISERT 09.11.2019

Karlas bowling på Fagernes laurdag 9. november. Kvelden starta med bowling, Kasper var uslåelig og vant med sluttsummen 154 poeng. Pizza og brus sto på menyen, klubben spanderte dette til serievinnaren som fekk som fortjent. Ola Hilmen Hovi vart kåra til årets spelar, Ola stiller opp og har ikkje forfall til kampar denne sesongen, slå den!!