Tveit stadion kunstgras tirsdag 15 mai kl. 20.30.
Dommar: Jan Erik Haugom.
Speaker: Vidar Eltun.
Publikum: ca.100 stk.

Moro med lokaloppgjer på Tveit stadion og så mange skuelystne. Fint å sjå at tribuna blir fylt opp på denne varme mai kvelden og at så mange vil sjå på kamp som går i Champion League tid. FK Vang hadde nok fortjent alle poenga med eit par gedigne sjanser me ikkje klarte å utnytte. Men alt i alt ein fartsfylt duellkamp der begge lag helst ville unngå å tape.

Slidre/Røn starta kampen med veldig høgt press, noko me var godt forbredt på. FK Vang kjørte over dei på denne måten i treningskampen før seriestart.
Det høge presset gav seg rimeleg fort og heimelaget fekk uttelling på eit praktfult skudd frå Kasper Kjeldsen etter kun 9 minutt, Kasper vant ballen i ein duell på midten og avslutta frå 40 meter, ballen gjekk over keeperen til Slidre/Røn i tverligger og inn i nettet. Herlig!!!
FK Vang var det beste laget denne omgangen og burde ha putta fleire mål, åleine mot keeper og også eit par andre store sjanser. Gjestene fekk nokre frispark, men tapte stort sett i duellane i feltet.
I pausa hadde me go tru på andre omgangen, men dette vart ein duellomgang med lite sjanser til begge lag.
Slidre/Røn scorar sitt mål 66 minutt ut i kampen, litt flaks er det når innlegget frå meget kort hold endrar rettning via hodet til ein Slidre/Røn spelar og går i lengste for vår keeper. Dette var sjanse nummer to til gjestene denne omgangen og me var like langt.
I sluttminuttet burde vel FK Vang fått straffe  då Slidre/Røn sin keeper spring ned vår angripar og tek med seg både han og ballen over mållinja, heller ikkje corner vart det!!

Laget: Magnus, Erik, Ola, Mats, Anders, Jan Magne, Kasper, Vemund, Eivind, Åsmund, Vegard, Kai Arne, Hadgu og Håvard.

Ola Hilmen Hovi vart kåra til FK Vang sin beste spelar i kveld, tett fulgt av Kasper Kjeldsen.
Mats Veisene kom også på pallen. Ola og Mats på stopperplass er ein slager så langt i år. Kasper Kjeldsen i si ankerrolle er også perfekt.

PS! Ola ba meg rette alder og sivilstand, det skal bli etter neste trening. Vi venter i spenning !

Beitostølen Cup 2019

PUBLISERT 19.01.2019

FK Vang presterte rimelig bra, men gikk ut etter innledende runde på fredag 18 januar. Kun vinneren gikk videre i vår pulje som besto av 4 lag. Vi møtte Land Turtles (Dokka Sport) i første kamp, denne ble rimelig jamn og endte 2-2. Vi burde ha avgjort denne kampen, med store muligheter på slutten. Valdres FK junior var motstander i kamp nummer 2, juniorene ble litt for lette og måtte plukke seks baller ut fra nettmaskene. Siste kamp ble avgjørende, Slidre/Røn mot FK Vang, begge med like mange poeng, Slidringene med litt bedre målscore.

Les meir »

Årets spelar 2018

PUBLISERT 25.11.2018

Ola Hilmen Hovi vart kåra til årets spelar i FK Vang. Vegard Kjøs Egge fekk toppscorarprisen, han vart også assistkongen sammen med Åsmund Bakkene. Mats og Ola ordna eit bra opplegg for avsluttninga av årets sesong. Me starta på Peppes på Beitostølen med god mat og drikke, premieutdeliga gjekk føre seg i El-Fag sine lokaler. Festen varte ut i de små timer vil jeg tro, håper formen på gjengen er like fin i dag.

Les meir »

Slidre/Røn - FK Vang: 1-2 (0-0)

PUBLISERT 29.09.2018

Røn stadion laurdag 29.09.2018 kl. 13.00. Dommar: Jan Erik Haugom. Speaker: Nei. Publikum: 50 stk. Spennende kamp fra start til slutt, slik det bruker og slik det skal være i nabo-oppgjer. Herlig med seier på overtid som også medfører at vi er poenget foran Slidre/Røn på tabellen. FK Vang er dermed det beste A-laget i Valdres med kun Valdres-spillere i stallen denne sesongen. Heimelaget var best før pause, men gjestene sto godt i mot og brukte denne omgangen til å bli venn med den sleipe grasbanen i Røn. Benjamin Vidme Skattebo ordnet 0-1 etter ca 15 minutt i andre omgang og Thomas Hilmen fekk tåa på ballen 2 minutt på overtid.

Les meir »

Skreia - FK Vang 2-2(1-1)

PUBLISERT 08.09.2018

Skreia ipl kunstgress fredag 7. september kl.20.00. Dommer: Jan Erik Bjørnstad. Assistentar: Tom Erik Kristiansen og Nils Røli. Publikum: ca. 40 stk. Rett og slett ein framifrå god og spennende kamp på Skreia i kveld. Resultatet vart 2-2, men FK Vang føler seg snytt for seieren etter ei tvilsom anulering i det 89. minutt. Skreia går opp i 2-1 i det 85. minutt, etter ein feil i vårt forsvar. FK Vang utligner 1 minutt før full tid, men som beskrevet blir målet tvilsomt anulert. Jeg tror dette tenner oss veldig, vi vil ikkje tape dette jamne oppgjeret. To minutt ut i tilleggstida kjem scoringa etter at Åsmund sler perfekt inn til Vegard som heddar ballen i nettmaskene med stor kraft.